Noordpak Verpakking B.V. | Skagerrak 14  | 9723 JR Groningen |  Telefoon 050-571 5918

Handschoenen

Voor eenieder die met voedsel werkt zijn Nitril en latex handschoenen ondenkbaar. Niet alleen voor medewerkers in de voedingsindustrie, maar ook in de chemie en gezondheidszorg zijn vaak vanuit veiligheidsoverwegingen en/of hygiënevoorschriften verplicht wegwerphandschoenen te dragen. In diverse beroepsgroepen worden wegwerphandschoenen gebruikt en voorgeschreven. Het belangrijkste doel is het voorkomen van infecties. De tot nu toe nog steeds meest verkochte handschoen is gemaakt van latex.

Latex handschoenen zijn echter lang niet voor iedereen geschikt. Bepaalde mensen (zowel de dragers als de cliënten) kunnen namelijk last hebben van een latexallergie. De nitril handschoenen zijn beter bestand tegen hitte en chemicaliën dan latex handschoenen. En ook is de trekkracht groter. Al met al voor diverse mensen en beroepsgroepen gegronde redenen om over te stappen op nitril handschoenen. De handschoenen zijn inmiddels in diverse kleuren verkrijgbaar.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek item en u komt het niet tegen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook voor de oplossing van uw verpakkingswens(en) denken wij graag met u mee.

Via ons contact formulier kunt u al uw vragen stellen. 

// Contact informatie

Noordpak Verpakking B.V.
Skagerrak 14
9723 JR Groningen

Telefoon 050-571 5918
Fax 050-573 4945
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A. Tuin 06-52325111
A. Eerkens 06-31947227