Noordpak Verpakking B.V. | Skagerrak 14  | 9723 JR Groningen |  Telefoon 050-571 5918

Over Noordpak

Noordpak B.V. - Totaalleverancier verpakkingsmaterialen

Al sinds jaren een begrip in het noorden maar ook ver daarbuiten bekend. Met een dekking tot minstens het midden van het land en zelfs verder: Noordpak Verpakking BV timmert al sinds jaren hard aan de weg, met ieder jaar een mooie progressie.

In een groot deel van het land zijn ze alom bekend, naar eigen zeggen: ‘zet een streep bij Hilversum en vanaf daar omhoog’. Begin van de eeuw werd het bekende Van Dijk verpakking overgenomen. Het logo bleef hetzelfde omdat het herkenbaar was in de omgeving. Sinds 2007 zijn ze gevestigd aan de Skagerrak in Groningen in een prachtig groot pand, voorzien van een showroom en uitgebreid magazijn.
In 2012 namen eigenaren Adolf Tuin en Arjan Eerkens bovendien Sacpack FV van Frans Veer over. De genoemde progressie met bijbehorende voorraden zet zich voort en daarom is inmiddels een extra magazijn gebouwd op een stuk grond in Scheemda. Kortom Noordpak BV is inmiddels goed bekend in en op de markt.

Totaalleverancier

Een snelle blik in de showroom in Groningen laat de diversiteit in het aanbod zien. Niet voor niets noemen ze zichzelf een totaalleverancier van verpakkingsmaterialen. Van disposables, hygiënische papierwaren, draagtassen en cadeaupapier tot en met detailhandel verpakking.

Daarbij komt dat het al brede assortiment verder verbreed wordt door de specifieke maatwensen die onze klanten hebben voor een bepaald product. Naast het standaard neutrale assortiment leveren we veel van onze klanten maatproductie met hun eigen beeldmerk. “Onze focus ligt op drie pijlers: de detailhandel, industrie en de markt. Je zou kunnen zeggen dat we het dus in de breedte zoeken”, vertelt Arjan Eerkens van Noordpak.

Streekproducten

Naast het werk als groothandel komen er nu ook eigen initiatieven uit de showroom richting de klant. Zo zijn er de Groninger tasjes. “Een eigen ontwerp. Echte streekproducten. In dit geval een tasje met de tekst ‘Groningen leeft’. Een kwalitatief sterk product, handzaam te bestellen (duizend in een doosje). Echt een leuk item om aan de consument te geven.” Het is slechts een klein detail als het gaat om bedrukkingen. Want voor naambedrukte verpakking ben je natuurlijk ook in Groningen aan het juiste adres. “Draagtassen met een eigen logo zijn de beste reclamedragers voor de ondernemer. Of het nu gaat om snacks, vis, brood of kleding.”

Gildepak

Noordpak maakt deel uit van de inkooporganisatie Gildepak. Een samenwerkingsverband van 17 groothandelaren in verpakkingsmaterialen. “Juist dankzij deze samenwerking kunnen we tegen de beste voorwaarden inkopen. Wat dan weer zorgt voor scherpe prijzen en een breed assortiment”, legt Adolf Tuin uit.

Op verscheidene markten zijn ze leverancier van diverse ondernemers. “Onze kracht is echt het 1 op 1 contact. Ondernemers waarderen het persoonlijke contact”, vertelt Arjan Eerkens. “Juist dan kunnen we heel direct schakelen. Dat is wat de ondernemer ook nodig heeft. Marktondernemers zien ons op de markt. Het gezicht achter het product, dat is onze troef”, vertelt Adolf Tuin. Met drie bussen wordt een aantal routes gereden langs diverse markten, met altijd voldoende voorraad bij zich. 

Via ons contact formulier kunt u al uw vragen stellen. 

// Contact informatie

Noordpak Verpakking B.V.
Skagerrak 14
9723 JR Groningen

Telefoon 050-571 5918
Fax 050-573 4945
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A. Tuin 06-52325111
A. Eerkens 06-31947227